Uitnodiging informatieavond

Op 8 en 9 april vindt Rebirth Festival weer plaats. Rebirth is een goed georganiseerd festival, zoweI op het festivaIterrein aIs erbuiten.

Bij Rebirth Festival staat de bezoekersbeleving centraal. Een belangrijk onderdeel van deze beleving zijn de service en de veiligheid die wij bieden op het festivalterrein. Zo behandelen wij met een team van EHBO-medewerkers en medisch personeel eventuele calamiteiten direct tijdens het festival en zorgt de beveiliging voor het sfeerbeheer.

Ook buiten de festivalhekken doen wij ons uiterste best om alles in de kern en omgeving van Haaren in goede banen te leiden. Zo wordt een strategisch verkeersplan uitgedacht en begeleiden gecertificeerde verkeersleiders in samenwerking met de politie alle bezoekers van en naar het festival. Hiermee hopen wij de omgeving zo min mogelijk tot last te zijn.

Om jullie te informeren over Rebirth Festival 2017 en de maatregelen daaromtrent, organiseren we in samenwerking met de gemeente een informatieavond. Hiervoor willen we jullie graag uitnodigen.

Wanneer Woensdag 29 maart
Tijd 19:00 – 21:00
Waar Gemeentehuis Haaren