Uitnodiging Informatieavond Rebirth Festival

In het weekend van 7 en 8 april 2018 vieren we het 10 jarig jubileum van Rebirth Festival. In de afgelopen 10 jaar heeft Rebirth Festival zich ontpopt van klein evenement tot een begrip in Nederland met dit jaar maar liefst 12.500 bezoekers op de zaterdag.

Bij Rebirth Festival staat de bezoekersbeleving centraal. Een belangrijk onderdeel van deze beleving zijn de service en de veiligheid die wij bieden op het festivalterrein. Zo behandelen wij met een team van EHBO-medewerkers en medisch personeel eventuele calamiteiten direct tijdens het festival en zorgt de beveiliging voor het sfeerbeheer.

Ook buiten de festivalhekken doen wij ons uiterste best om alles in de kern en omgeving van Haaren in goede banen te leiden. Zo wordt een strategisch verkeersplan uitgedacht en begeleiden gecertificeerde verkeersleiders in samenwerking met de politie alle bezoekers van en naar het festival. Hiermee hopen wij de omgeving zo min mogelijk tot last te zijn.

Om de inwoners van Haaren te informeren over Rebirth Festival 2018 en alle maatregelen daaromtrent, organiseren we in samenwerking met de gemeente een informatieavond. Hiervoor willen we jullie graag uitnodigen.

Wanneer:        Dinsdag 27 maart

Tijd:                19:00 – 21:00

Waar:              Gemeentehuis Haaren