Rondleidingen Rebirth Festival groot succes!

Afgelopen weekend (7 en 8 april 2018) vierden het 10 jarig jubileum van Rebirth Festival. Het weekend was een daverend succes met 12.500 bezoekers op zaterdag en 7.500 bezoekers op de zondag.

Onder de vlag van Rebirth Samen voor Haaren werden er in de week voor Rebirth Festival verschillende rondleidingen georganiseerd. Tijdens deze rondleidingen kregen de bezoekers een kijkje achter de schermen en werd er toelichting gegeven op verschillende aspecten van de organisatie.

Dit jaar zijn er maar liefst drie rondleidingen gegeven. Op donderdagmiddag werd er afgetrapt met de rondleiding voor leden van de KBO en de Zonnebloem uit Haaren. Onder het warme zonnetje deden hier meer dan 90 bezoekers aan mee! S’avonds was er een rondleiding voor de omwonenden uit Haaren, ook deze rondleiding werd zeer druk bezocht en afgesloten met een drankje in onze vrijwilligerstent.

Nieuw op vrijdag was de rondleiding voor de basisschool jeugd van Haaren. Deze kinderen werden ‘s middags opgehaald bij de brede school met de Oisterwijk Express. En aangekomen op het festival terrein kregen zij een pakje drinken waarna zij werden meegenomen, samen met de ouders, over het terrein om te zien wat er zich afspeelt binnen de witte hekwerken. Afsluitend kregen ze een mooie Rebirth Festival feesthoed en werden ze weer afgezet door de Oisterwijk Expres.

Al met al hebben we dit jaar meer dan 350 bezoekers mogen ontvangen tijdens de verschillende rondleidingen. Hiervoor willen wij ook graag onze sponsors bedanken; Albert Heijn Haaren, Poobols interieur, Herberg van Boxtel en Op je best.

Foto’s gemaakt door Rens Bressers; Rens Bressers Fotografie