Rondleidingen REBiRTH Festival 2019 goed bezocht!

Afgelopen weekend (12, 13 en 14 april 2019) vond de elfde editie van Rebirth Festival plaats. Het weekend was een daverend succes met voor het eerst de toevoeging van een festival camping en maar liefst 7 verschillende podia!

Onder de vlag van Rebirth Samen voor Haaren werden er in de week voor Rebirth Festival verschillende rondleidingen georganiseerd. Tijdens deze rondleidingen kregen de bezoekers een kijkje achter de schermen en werd er toelichting gegeven op verschillende aspecten van de organisatie.

Dit jaar zijn er maar liefst drie rondleidingen gegeven. Op woensdagmiddag werd er afgetrapt met de rondleiding voor leden van de KBO. ’S Avonds was er een rondleiding voor de omwonenden uit Haaren, deze rondleiding was zeer goed bezocht en werd afgesloten met een drankje in de vrijwilligerstent.

Op donderdagmiddag is er een rondleiding gegeven voor groep 6 en 7 van de basisscholen uit Haaren. De kinderen werden ’s middags na schooltijd opgehaald met de Parel Express. Aangekomen op het festival terrein kregen zij, samen met de ouders, een kijkje in de keuken van een festival!

Al met al hebben we dit jaar meer dan 350 bezoekers mogen ontvangen tijdens de verschillende rondleidingen. Hiervoor willen wij ook graag onze sponsors bedanken; ’t Gemak eetcafé & zalen en Anytime Fitness Haaren.