Rebirth organiseert dag voor De Zonnebloem

Vanuit het oogpunt om de professionele ervaring van Rebirth te gebruiken om het dorp Haaren de komende jaren nog mooier en sterker te maken, werd begin van het jaar het initiatief Rebirth Samen voor Haaren in het leven geroepen. In dit kader werden verschillende activiteiten georganiseerd zoals een rondleiding voor de leden van het KBO en een DJ workshop voor basisschool de Klim-Op en de Hasselbraam. Op zaterdag 16 september wordt een vervolg gegeven aan het initiatief.

Dit vervolg heeft alles te maken met de uitkomsten die voortvloeide uit de eerste interactieve bijeenkomst, waarbij inwoners van Haaren hun behoeftes konden delen en ideeën konden opperen voor wat Rebirth nog meer kan doen naast de bestaande activiteiten om bij te dragen aan een nog vitaler en plezierig Haaren. Hieruit kwamen verschillende thema’s naar voren zoals carnaval, eenzaamheid en een dorpsbrede activiteit.

Op basis van deze uitkomsten is ervoor gekozen om te richten op een groep binnen Haaren die niet altijd in het middelpunt van de aandacht staat: ouderen met een (fysieke) beperking. Om voor deze groep een activiteit te organiseren is een samenwerking aangegaan met De Zonnebloem. In totaal worden 50 mensen binnen De Zonnebloem genodigd om aanwezig te zijn bij de Rebirth Samen voor Haaren dag.

De Rebirth Samen voor Haaren dag zal plaatsvinden bij het historische Haarendael. Hierbij zullen zo’n 25 vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om de Zonnebloemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Tijdens deze dag zullen gezelligheid, eten en muziek centraal staan, zoals ook op Rebirth Festival. Mocht je het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan deze dag als vrijwilliger, stuur dan even een mail naar: jeske@rebirthsamenvoorhaaren.nl.

Voor het organiseren van deze dag gaat onze speciale dank uit naar: Albert Heijn Haaren en Energiek.