Informatieve avond Rebirth Festival 2017 bij gemeentehuis in Haaren

Om de inwoners van Haaren en omgeving te informeren over Rebirth Festival 2017 en de maatregelen daaromtrent, werd afgelopen woensdag een informatieavond georganiseerd bij het gemeentehuis in Haaren.

Tijdens de informatieavond werden verschillende onderwerpen besproken die lieten zien dat Rebirth Festival een goed georganiseerd festival is, zowel op het festivalterrein als daarbuiten. Aan het einde van de presentatie was er ruimte voor vragen en werd iedereen uitgenodigd voor een rondleiding op het festivalterrein.

In een presentatie werden onderwerpen besproken als mobiliteit, crowd management en duurzaamheid. Zo werd uitgelegd dat de service en de veiligheid die wordt geboden op het festivalterrein een belangrijk onderdeel is van de bezoekersbeleving. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan dit onderwerp in zowel de voorbereiding als tijdens de showdagen zelf. Met een team van EHBO-medewerkers, medisch personeel, beveiliging, gecertificeerde verkeersleiders doet de organisatie haar uiterste best om alles in goede banen te leiden en de omgeving zo min mogelijk tot last te zijn.

Naast de rondleiding voor de inwoners van Haaren op 6 april (19:00) wordt tevens een rondleiding georganiseerd voor leden van het KBO, de belangenorganisatie voor senioren in Haaren. Ten slotte zal de organisatie binnenkort meer bekendmaken over de uitwerking van een activiteit die is voortgekomen uit de eerste bijeenkomst van Rebirth Samen voor Haaren.

Een samenvatting van de presentatie zal deze week te zien zijn op Lokale Omroep Haaren (LoHa).