Informatie inloopavond

In 2019 organiseert Rebirth Samen voor Haaren een Informatie inloopavond voor alle inwoners van Haaren. Tijdens deze bijeenkomst wordt er gekeken naar de veiligheid, verkeersmaatregelen en overige organisatie van Rebirth Festival.

Datum: 29 maart van 19:00 tot 20:00

Plaats: Leypad 2 in Haaren

Meer informatie? Klik hier.

Rondleiding Festivalterrein

In de week voor Rebirth Festival, organiseert Rebirth Samen voor Haaren een rondleiding op het festivalterrein. Tijdens deze rondleiding krijgen geïnteresseerden een backstage tour over het festival. Hier kunnen de bezoekers vragen stellen en krijgen ze een sneak preview van de verschillende podia.

Datum: 10 april van 19:00 tot 20:00

Plaats: Backstage ingang

Deze rondleiding is voor iedereen toegankelijk.

 

Rondleiding Festivalterrein KBO

Speciaal voor de KBO Haaren organiseert Rebirth Samen voor Haaren een speciale rondleiding over het festivalterrein. Tijdens deze rondleiding laten wij zien wat Rebirth Festival inhoud en kunnen de bezoekers vragen stellen aan de organisatie.

Datum: 10 april van 15:00 tot 16:00

Plaats: Backstage ingang

Deze rondleiding is alleen toegankelijk voor leden van de KBO.

Rondleiding Festivalterrein Basisschool Groep 6 en 7

Om de volgende generatie alvast kennis te laten maken met Rebirth Festival. Organiseert Rebirth Samen voor Haaren een rondleiding voor de basisschooljeugd uit groep 6 en groep 7 op donderdagmiddag 11 april.

Datum: 11 april van 15:00 tot 17:00

Plaats: Backstage ingang

Deze rondleiding is alleen toegankelijk voor basisschool kinderen van groep 6 en groep 7 uit Haaren.

 

DJ Workshop

Rebirth Samen voor Haaren organiseert in samenwerking met bassisschool De Klim-Op en de Hasselbraam, een DJ Workshop. Tijdens deze DJ Workshop krijgen de kinderen van groep 8 een kijkje in de keuken van een DJ en mogen ze aansluitend zelf ook een aantal nummers draaien om te laten zien wat ze hebben geleerd!

Datum: 15 mei 2019

Locatie: Brede School de Sprankel