Rebirth Samen voor Haaren organiseert DJ workshop voor groep 8!

Afgelopen woensdag 15 mei organiseerde Rebirth Samen voor Haaren een DJ workshop voor de groep van de Haarense basisscholen, de Klim-Op en de Hasselbraam. Op deze dag kregen de leerlingen les van een echte DJ en mochten ze zelf ook een plaatje draaien!

De DJ workshop werd begeleid door Niels Koster, beter bekend als een van de twee DJ’s van het DJ duo: ‘Frequencerz’. De Frequencerz zijn zeker geen onbekende meer binnen de Hardstyle scene. Zo hebben ze natuurlijk gedraaid op REBiRTH Festival en draaien ze deze zomer op onder andere ‘Defqon.1’, ‘WiSH Outdoor’ en ‘Decibel Outdoor’.

De ochtend startte met een presentatie over de Frequencerz, wat ze precies doen als DJ’s en hoe hij zelf is begonnen met draaien. Ook leerde hij de kinderen wat DJ-en precies inhoudt en hoe je nummers aan elkaar mixt. Na deze les, mochten de leerlingen onder begeleidend oog van Niels zelf hun draaikunsten laten zien en proberen enkele nummertjes aan elkaar te mixen. En volgens Niels zaten er zeker enkele natuurtalentjes bij!

Foto’s gemaakt door Rens Bressers; Rens Bressers Fotografie